KUĆA-PODI

  • Tip nekretnine: Kuća
  • Grad: Herceg Novi
  • Naselje: Trebesin
  • Površina: 357 m2
  • Cijena: 449000 €

Herceg Novi- Gornji Podi, porodična stambena kuća površine 357 m2 na placu od 604 m2.
Kuća se sastoji iz ; Prizemlja,sprata i potkrovlja.

Na sve tri etaže se nalazi po jedna stambena jedinica, sa posebnim ulazom sa spoljašne strane.

Svaki apartman posjeduje klima uređaj, internet i kablovsku televiziju.

Prizemlje se sastoji iz: Velikog dnevnog boravka,kuhinje sa trpezarijom,dvije spavaće sobe,hodnika,kupatila,ostave i velike terase koja je citavom dužinom okrenuta prema moru i sa koje se pruža preljep pogled na more.
Prvi sprat se sastoji iz: Velikog dnevnog boravka,kuhinje sa trpezarijom,dvije spavaće sobe,hodnika,kupatila sa tuš kabinom i 2 terase, od kojih jedna pruža preljep pogled na more, a sa druge se pruža pogled na planinski masiv Orjena.
Potkrovlje se sastoji iz: Velikog dnevnog boravka,kuhinje sa trpezarijom,hodnika,kupatila sa tuš kabinom,dvije spavaće sobe i  2 terase, od kojih jedna pruža preljep pogled na more, a sa druge se pruža pogled na planinski masiv Orjena.

Kuća je opremljena savremenom eloksiranom bravarijom, ogradama od inoxa, a terase su pokrivene najkvalitetnijom italijanskom keramikom. Parket i keramika u unutrašnjem prostoru su najkvalitetnije izrade, kao i sanitarije u kupatilima.

Krov na dvije vode je betonski, sa mont opekom, termo izolacijom, kvalitetnimcrijepom, sa trijemom, 2 krovne kućice i sistemom horizontalnih i vertikalnih oluka.

Prostrano dvorište u prizemlju je natkriveno krevetom za grožđe, sa zasadima vinove loze koja daje prijatnu hladovinu tokom ljeta, a u baštama su zasađene mediteranske biljke (pomorandže, mandarine, smokve, limunovi, kivi) i dosta raznovrsnog cvijeća.

Na parceli, u neposrednoj blizini kuće se nalaze 2 parking mjesta, više kultivisanih baštenskih površina , 3 pomoćna objekta – (ljetnja kuhinja, ostave i bunar sa izvorom žive vode).

Kuća je ograđena ogradom..
Udaljenost od plaže je 4 km a od centra grada 10 km.

Od aerodroma Tivat 25km.

Od aerodroma Dubrovnik (Čilipi) 45km.
Cijena: 449.000 eura Moguć dogovor oko cijene….