POSLOVNI PROSTOR-STROGI CENTAR

  • Tip nekretnine: Poslovni prostor
  • Grad: Herceg Novi
  • Naselje: Herceg Novi
  • Površina: 166 m2
  • Cijena: 550000 €

Prodaje se poslovni prostor u suterenu (označen kao konoba površine 36+47 m2) i poslovni prostor na prizemlju (označen kao apartman – površine 36+47 m2), ukupne površine 166 m2, u strogom centru Herceg Novog, u eksluzivnoj zoni ispod tvrđave Kanli Kula na trgu Starog Grada u blizini Crkve, u zoni u kojoj se nalaze brojni luksuzni objekti kolektivnog i pojedinačnog stanovanja, kao i objekti namjenjeni turističkom izdavanju.

 Predmetne nepokretnosti su dio poslovno-stambenog objekta koji se sastoji od suterena, prizemlja i još dva sprata (koji imaju nezavisan ulaz).

 Postoje dva ulaza i to jedan sa trga, kojim se dolazi do prizemlja na kojem je apartman, a u suterenu je konoba – do koje se dolazi sa suprotne dvorišne strane, ali i spuštanjem sa prizemlja unutrašnjim polukružnim stepenicama.

 Stanje nepokretnosti je odlično. Trenutno se ne koristi ali je u cjelosti završena i opremljen za usluge u turizmu, za namjene izdavanja ili sopstvenog biznisa u turizmu i ugostiteljstvu.

 Fasada je u cjelini obložena kamenom, prozori u ambijentu – drvo sa drvenim griljama. U poslovnim prostorima se nalazili vrhunska oprema za usluge restorana/konobe – kuhinja, šank. Svodovi – tavan je obložen vrhunskim kamenom koji daje ovom prostoru izuzetan atraktivan dojam i ambijent. Podovi su takođe kamene ploče vrhunskog kvaliteta . Šank je izradjen od izuzetno kvalitetnih materijala – mermer i kamen. Klimatizovano.

 Predmetni prostori predstavljaju u stvarnosti jednu cjelinu,  koja se sastoji od:

(1)     Suterena – konoba: unutrašnje stepenice sa prizemlja, dva mokra čvora – u jednom zaseban umivaonik, kuhinja, šank;

(2)    Prizemlja – apartman: hodnik, velika dnevna soba, veliko kupatilo (tuš kabina, umivaonik i wc šolja) i velika spavaća soba.

 Ovom objekatu pripada i zemljište sa trajnim pogledom na more ukupne površine 133 m2 (mogućnost izgradnje bazena).

 Ukupna cijena iznosi 550,000.00€